За последно ти отговарям,арогантния в повечето случай си ти.Да ти цитирам и как обиждаш колега ли искаш.Приканвам те да помагаш(което и правиш),но понякога и прекаляваш с изтъкването.Това за село не го коментирам.Високата ти култура която демонстрираш с цитиране на гръцката митология контрастира с обидите ти.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тунинг на 33ка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениетака като чета гледам че колегата иска да сложи чип на карбове?!?!?!Може и аз да бъркам,но 33 1.5 `93 105 коня е с двата карба и че на карбове не се слага чип щото просто няма къде....та въпроса ми е прав ли съм?точка
Comment
-
да поясня,на някои "разбиращи" за карбовете
след една година ходене по мъките стигнахме до следните промени и решения
бяха изпробвани всички видове модели карбове,36мм,40мм,вебер,марели и стигнахме до извода че най добрия вариант е вебер 36,но с много големи(разпробивани )жиглйори(180) ,горивни,тоест 1,8мм отвор на всеки цилиндър,но нещо с аванса беше зле и от там нова интервенция на делкото,с смяна на противотежести и прожинки я накарахме да държи 20градуса при високи обороти,а за ниските ползвахме вакумния(раздвижен),при нормалнофорсиране стига 34 градуса на 4500,а при пълно натоварване е 20 градуса-пак проблем,вакумния регулатор връща аванса чак след 6000,отново ъбгрейд-с друга пружинка го накарахме да връща на 4500-както е по книгите
и накрая след безброй тестове се оказа че в висики обороти (над 4500) е свръх бедна,в безисходицата си реших да не слагам горивни жиглйори(тоест без тях) и се получи следното до 4500 пуши като дизел а нагоре си върви се едно не съм променял нищо,от там сваляме пак свещите и познайте БЕЛИ ТА БЕЛИ-СУПЕР БЕДНА
та питам аз де отива туй гориво
и моля да не развивате тъпи теории от рода ,карбовете имаха ли горните дифузйори или филтри защото пак казвам ЗА ЕДНА ГОДИНА СМЕ ПРОБВАЛИ ВСИЧКО
Comment
-
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеВико, Иво - дайте да не правиме панаири, поне в тоя разделНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеда поясня,на някои "разбиращи" за карбовете
след една година ходене по мъките стигнахме до следните промени и решения
бяха изпробвани всички видове модели карбове,36мм,40мм,вебер,марели и стигнахме до извода че най добрия вариант е вебер 36,но с много големи(разпробивани )жиглйори(180) ,горивни,тоест 1,8мм отвор на всеки цилиндър,но нещо с аванса беше зле и от там нова интервенция на делкото,с смяна на противотежести и прожинки я накарахме да държи 20градуса при високи обороти,а за ниските ползвахме вакумния(раздвижен),при нормалнофорсиране стига 34 градуса на 4500,а при пълно натоварване е 20 градуса-пак проблем,вакумния регулатор връща аванса чак след 6000,отново ъбгрейд-с друга пружинка го накарахме да връща на 4500-както е по книгите
и накрая след безброй тестове се оказа че в висики обороти (над 4500) е свръх бедна,в безисходицата си реших да не слагам горивни жиглйори(тоест без тях) и се получи следното до 4500 пуши като дизел а нагоре си върви се едно не съм променял нищо,от там сваляме пак свещите и познайте БЕЛИ ТА БЕЛИ-СУПЕР БЕДНА
та питам аз де отива туй гориво
и моля да не развивате тъпи теории от рода ,карбовете имаха ли горните дифузйори или филтри защото пак казвам ЗА ЕДНА ГОДИНА СМЕ ПРОБВАЛИ ВСИЧКОНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеЛасан няма програматор за 27С512 за да ми го направи, а няма и файла дето се записва в него. Така, че той отпада. Питам за някой който го има, аз имам възможност да го прочета и презапиша
Програматор и празни е-проми имаме,тъй ,че ..........
Comment
-
Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщениеОпитай,пак!!!!!!!!!!!!!!
Програматор и празни е-проми имаме,тъй ,че ..........
Comment
Comment